Nieuwe aanwinst voor KVC Westerlo: 'Sayyadmanesh trainde voor het eerst mee'

Nieuwe aanwinst voor KVC Westerlo: 'Sayyadmanesh trainde voor het eerst mee'

29 januari - 16:19

KVC Westerlo staat op het punt om de transfer van Allahyar Sayyadmanesh aan te kondigen. De 22-jarige Iraanse winger wordt gehuurd van Hull City tot het eind van dit seizoen. Sayyadmanesh trainde maandag voor het eerst mee met de groep. Coach Rik De Mil reageert op zijn nieuwste aanwinst.

De Mil is alvast enthousiast over zijn nieuwe aanwinst. "Op training heeft hij toch al een aantal mooie dingen laten zien", citeert Het Belang van Limburg De Mil. "Het is een profiel waar er in deze groep nog wel nood aan was. Een stevige jongen, maar ook iemand die met zijn snelheid en een actie het verschil kan maken."

De Mil is echter niet zeker of de transfer van Sayyadmanesh de laatste was in de wintermercato voor KVC Westerlo. "Als coach wil je altijd meer, maar ik heb het gevoel dat de club maximaal werk heeft geleverd om de groep te versterken. Tijdens de wintermercato is het nooit eenvoudig om een evenwicht te vinden in wat je als coach wil en wat er mogelijk is", besluit De Mil.

De Iraniër mocht dit seizoen slechts zes keer invallen in de Championship bij Hull City, dat in de zomer van 2022 nog vier en een half miljoen euro voor hem betaalde aan het Turkse Fenerbahçe. Daarin kwam de aanvaller niet tot scoren. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.