Lukaku laat zich opvallend uit over Saudi Pro League na zege tegen Carrasco

Lukaku laat zich opvallend uit over Saudi Pro League na zege tegen Carrasco

25 januari - 14:21
6

Romelu Lukaku speelde met AS Roma woensdagavond een oefenwedstrijd in en tegen Al-Shabab, de ploeg van Yannick Carrasco. Beide Rode Duivels speelden een hoofdrol in deze wedstrijd met elk een doelpunt. Toch ging de meeste aandacht achteraf vooral naar een opvallend interview van Lukaku.

Lukaku vertelde na de wedstrijd aan Al Nassr Zone het volgende: “Ik denk persoonlijk dat dit binnen de twee jaar een van de beste competities ter wereld kan worden, misschien wel dé beste. Ze halen grote spelers binnen, de ploegen worden beter en spelen heel goed voetbal. Er zijn ook goeie coaches.” Opvallend van de topscoorder van de Rode Duivels, die in de zomer nog een transfer naar de Saudi Pro League weigerde.

De wedstrijd zelf eindigde op 1-2 in het voordeel van AS Roma. Nadat João Costa de Romeinen op voorsprong had gebracht, maakte Carrasco gelijk met een fantastische vrije trap. In het slot zorgde invaller Lukaku voor de winning goal. Opnieuw een zege dus voor Roma-coach Daniele De Rossi, de opvolger van José Mourinho.