'RSC Anderlecht strijdt met Udinese en Lecce voor HSV-talent Baldé'

'RSC Anderlecht strijdt met Udinese en Lecce voor HSV-talent Baldé'

19 januari - 18:32
6

RSC Anderlecht zoekt nog naar versterking en wil vooral achterin nog een nieuwe pion halen. Maar ook op andere posities zoekt het nog versterking. In die zoektocht is het uitgekomen bij Fabio Baldé.

Volgens het Duitse BILD heeft Anderlecht het vizier gericht op Baldé, die momenteel uitkomt voor traditieclub Hamburger SV. Daar speelt de achttienjarige flankaanvaller voor het tweede elftal, waar hij dit seizoen goed was voor twee doelpunten en vijf assists in dertien partijen.

Baldé heeft zich daarmee in de kijker gespeeld en mocht tijdens de winterstage opdraven met de eerste ploeg. Toch behoort een transfer nog steeds tot de mogelijkheden, al hebben naast Anderlecht ook Lecce en Udinese het vizier gericht op Baldé.

Het is dus nog maar de vraag of Anderlecht de flankaanvaller ook in huis kan halen. Bij paars-wit moet hij voorin op de flanken meer concurrentie gaan zorgen en het uitvallen van Francis Amuzu gaan opvangen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.