OFFICIEEL: RWDM doet zaken met Olympique Lyon en huurt 18-jarige Sarr

OFFICIEEL: RWDM doet zaken met Olympique Lyon en huurt 18-jarige Sarr

18 januari - 17:23 Laatste update: 17:35
4

Olympique Lyon heeft zonet aangekondigd dat het de 18-jarige Mamadou Sarr tot het eind van dit seizoen zal uitlenen aan RWDM. De bedoeling is om enerzijds RWDM te versterken en anderzijds de jonge centrale verdediger meer speelkansen te bieden. 

Na Claudio Caçapa, Jeff Rene-Adelaïde, Youssouf Koné en Florent Da Silva Sanchez heeft RWDM nu opnieuw zaken gedaan met Olympique Lyon. De club uit de Ligue 1 stuurt Mamadou Sarr richting Molenbeek. De centrale verdediger wordt tot het eind van dit seizoen verhuurd. "De club wenst Mamadou een goede tweede seizoenshelft bij Molenbeek", klinkt het op de website van Lyon. 

Sarr komt uit de jeugd van Lyon en was voordien actief in de jeugd van RC Lens. Dit seizoen kwam hij slechts twee keer in actie voor Lyon, één keer in de beker en één keer in de competitie. Hij werd in 2022 Europees kampioen met de U17 van Frankrijk. Sarr heeft een marktwaarde van één miljoen euro. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.