Transfer op komst: 'Martial al weken niet welkom op training Man Utd'

Transfer op komst: 'Martial al weken niet welkom op training Man Utd'

18 januari - 07:46

Anthony Martial is al enige tijd niet welkom op de groepstraining van Manchester United. De Franse aanvaller is volgens Erik ten Hag niet fit genoeg om met zijn teamgenoten te trainen, meldt The Daily Mail.

Martial kwam op 9 december tegen Bournemouth voor het laatst in actie voor United. De aanvaller raakte daarna ziek. Hoewel hij inmiddels hersteld is, is hij dus niet welkom bij het eerste elftal. Ten Hag heeft hem verteld dat hij eerst alleen moet trainen om zijn conditie te verbeteren. Pas daarna is Martial weer welkom bij de groep, schrijft The Daily Mail.

Volgens de boulevardkrant is het geen disciplinaire straf, maar verlangt de Nederlandse manager een bepaalde mate van fitheid van zijn spelers. Aan die standaard weet Martial momenteel niet te voldoen. Onder meer Marcus Rashford kampte vorige maand met hetzelfde virus, maar de Engelsman sloot wel snel weer aan bij de selectie. Dat Martial er zo lang over doet om weer fit te worden, zou intern voor gefronste wenkbrauwen zorgen.

Martial is aan zijn laatste maanden bezig bij Manchester United. De aanvaller heeft een aflopend contract en ontving geen nieuw voorstel. The Mancunians zouden zelfs deze maand al willen meewerken aan een vertrek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.