Dreyer (Anderlecht) over strijd Denemarken: “Skov is mijn grootste concurrent”

Dreyer (Anderlecht) over strijd Denemarken: “Skov is mijn grootste concurrent”

17 januari - 23:31 Laatste update: 23:31
13

Anders Dreyer is bij RSC Anderlecht aan een uitstekend seizoen bezig. Zijn landgenoot Andreas Skov Olsen kent ook een erg degelijk seizoen namens Club Brugge. De wingers strijden om de rechtsbuiten positie bij de nationale ploeg van Denemarken. Dreyer vertelt over de strijd met Skov Olsen.

De 25-jarige Dreyer heeft tot nu toe twee interlands op zijn naam staan bij Denemarken. De rechtsbuiten van Anderlecht werd in november opgeroepen maar bleef tweemaal op de bank zitten. “Dat was een enorme ontgoocheling, daar ga ik niet flauw over doen. Maar het doel is om bij Anderlecht te blijven presteren en het de coach van de nationale ploeg zo moeilijk mogelijk maken”, citeert Het Laatste Nieuws Dreyer.

Dreyer moet bij Denemarken concurreren met Skov Olsen van Club Brugge. De 23-jarige Skov Olsen heeft er al 29 interlands op zitten. “Skov is inderdaad mijn grootste concurrent, maar het is vooral een vriend. We kunnen geweldig opschieten met elkaar. Ik weet dat er maar één van ons kan spelen, maar ik hoop dat we samen naar het EK kunnen. Al zal die weg voor mij altijd via Anderlecht lopen”, besluit Dreyer.

Kasper Hjulmand is de bondscoach van Denemarken, hij is degene die bepaalt of Dreyer of Skvo Olsen in de basis staat bij Denemarken. Mocht jij in de schoenen staan van Hjulmand, wie zou jij dan in de basis zetten, Dreyer of Skov Olsen? Laat het weten via de POLL.