Kimmich gaat niet voor sensationele winterdeal: 'Niet aan de orde nu'

Kimmich gaat niet voor sensationele winterdeal: 'Niet aan de orde nu'

13 januari - 12:58

Joshua Kimmich heeft alle hoop op een winterse transfer naar Paris Saint-Germain in de kiem gesmoord. De Duitse middenvelder werd gelinkt aan een overstap naar de Franse hoofdstad, maar deze winter gaat die stap in ieder geval niet door.

"Ik concentreer me nu gewoon op Bayern München. Voor mij is een eventuele overstap totaal niet aan de orde deze winter", vertelt Kimmich na afloop van de wedstrijd tegen TSG Hoffenheim. "Ik sta tot 2025 onder contract bij Bayern München. Ik denk dat we op een bepaald punt samen gaan zitten als de club naar me toekomt. We zullen alles binnenskamers bespreken en niet met de pers."

Eerder deze transferperiode kwam de interesse van PSG in Kimmich bekend. De Parijzenaren wisten dat er een kleine kans was dat de middenvelder wilde vertrekken, maar toch werd er een poging gewaagd. PSG kreeg dus nul op het rekest. Kimmich speelt inmiddels al negen jaar voor Bayern München na zijn overstap van VfB Stuttgart. In totaal speelde hij al 368 officiële wedstrijden voor Der Rekordmeister en in die duels gaf hij honderd assists.