'PSV en LA Galaxy willen toptalent Pellistri (22) overnemen van Manchester United'

'PSV en LA Galaxy willen toptalent Pellistri (22) overnemen van Manchester United'

8 januari - 18:55 Laatste update: 18:57

PSV heeft bij Manchester United geïnformeerd voor Facundo Pellistri, zo meldt Fabrizio Romano maandag. De Eindhovenaren hopen de Uruguayaan te kunnen huren en zijn inmiddels in gesprek, maar er zijn kapers op de kust.

Ook LA Galaxy gaat zich volgens Romano binnenkort in Manchester melden voor Pellistri. De Amerikanen zijn echter van plan om een bod te doen om de Uruguayaan definitief over te nemen. Het is nog niet bekend of United eerder voor een permanente of huurdeal wil gaan.

Het lijkt erop dat PSV een goede kans heeft om Pellistri tijdelijk over te nemen van United. Eerder kwam via David Ornstein van The Ahtletic al naar buiten dat de 22-jarige Uruguayaan op de lijst staat om verhuurd te worden. OGC Nice zou ook interesse hebben en die club lijkt een streepje voor te hebben op PSV. Dit omdat sinds kort allebei de ploegen in handen zijn van dezelfde eigenaar: het INEOS van Sir Jim Ratcliffe.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.