Grealish (Manchester City) verbouwereerd na inbraak: 'Heel traumatisch'

Grealish (Manchester City) verbouwereerd na inbraak: 'Heel traumatisch'

1 januari - 13:26
1

Jack Grealish is enorm bedroefd door de inbraak bij hem thuis op oudjaarsdag. Bij de Engelsman werd ingebroken toen hij zelf aan het spelen was tegen Everton afgelopen woensdag. Er werd voor meer dan één miljoen euro aan spullen meegenomen, terwijl zijn familieleden thuis waren. 

"Ik kan niet uitdrukken hoe erg ik hierdoor van slag ben", vertelt een zeer aangeslagen Grealish via zijn Instagram. "Mijn familie betekent alles voor mij en niets is belangrijker dan hun veiligheid. Dit is voor ons allemaal een traumatische ervaring. Ik ben zo dankbaar dat niemand gewond is geraakt. De mensen die deze verschrikkelijke misdaden begaan, hebben geen idee van de schade die ze aanrichten aan het leven van mensen."

Voor Grealish was het een dramatisch einde aan het succesvolste jaar uit zijn gehele carrière. "Ik heb de afgelopen twaalf maanden zoveel geweldige ervaringen en prestaties gehad, maar om eerlijk te zijn, het beste jaar van mijn leven in het voetbal voelt nu niet als iets wat ik kan vieren. Ik waardeer de berichten van iedereen en de steun van mijn vrienden, teamgenoten en de club." Grealish won de treble met Manchester City.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jack Grealish (@jackgrealish)