STVV-verdediger Janssens: ''Mentaal heb ik zware maanden achter de rug''

STVV-verdediger Janssens: ''Mentaal heb ik zware maanden achter de rug''

23-12-2023 15:15

STVV moet het zonder de geschorste Bruno Godeau stellen. Dit is een tegenslag voor STVV, maar biedt een kans voor Wolke Janssens. Toch had de verdediger gehoopt eerder een basisplaats te bemachtigen.

Janssens sloot laat aan bij de groepsvoorbereidingen en stond aan het begin van het seizoen niet in de basis. ''Ik speelde maar twee keer een kwartiertje mee in oefenwedstrijden. Toen volgde de openingsspeeldag tegen Standard al'', vertelde Janssens aan Het Belang van Limburg.

Dat had Janssens niet verwacht. ''Het was logisch dat ik niet in de basiself stond waar Fink de competitie mee zou aanvatten. Maar dat het zo lang zou duren?'', zei Janssens.

Voor de verdediger was het moeilijk om buiten de basis te staan. ''Ik heb mentaal wel moeilijke maanden achter de rug'', aldus Janssens.

Inmiddels heeft Janssens dit seizoen in de Jupiler Pro League 7 keer gespeeld, maar in totaal slechts 12 minuten. Zijn langste invalbeurt was 6 minuten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.