Tottenham gaat transfermarkt op: Verkeren continue in spanning

Tottenham gaat transfermarkt op: "Verkeren continue in spanning"

14-12-2023 20:20

Ange Postecoglou heeft donderdagmiddag openlijk een beroep gedaan op het bestuur van Tottenham Hotspur. De manager wil een nieuwe centrale verdediger, gezien de penibele situatie achterin bij Spurs. 

Spurs trok afgelopen zomer Micky van de Ven aan. Dat bleek een schot in de roos. De Nederlander groeide binnen no time uit tot een dragende kracht binnen de formatie van Postecoglou. Ook vormde hij een indrukwekkend duo met collega Christian Romero. Op 10 november raakte Van de Ven tijdens het duel met Chelsea echter zwaar geblesseerd. 

Sindsdien speelt Ben Davies, van nature linksback, centraal achterin. "Hij wordt geholpen door Romero en Vic (Guglielmo Vicario, doelman, red.) heeft ook een leiderschapsrol op zich genomen, maar we moeten een nieuwe centrale verdediger aantrekken. We verkeren in continue spanning, mocht er nog iemand geblesseerd raken achterin", aldus Postecoglou, opgetekend door diverse Engelse media. 

Of Spurs al iemand op het oog heeft, is nog niet duidelijk. Vrijdagavond moet de huidige nummer vijf van de Premier League weer aan de bak. Dan staat het uitduel met Nottingham Forest op het programma.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.