'Engelse traditieclub meldt zich bij Stade de Reims voor trainer Still'

'Engelse traditieclub meldt zich bij Stade de Reims voor trainer Still'

08-12-2023 20:00

In het Verenigd Koninkrijk lopen er met Philippe Clement en Vincent Kompany al twee trainers rond. Daar kan er mogelijk nog een derde bijkomen. Ook Will Still mag hopen op een stap richting het Britse eiland.

Bij de Engelse bron The Sun claimt men namelijk dat Sunderland het vizier heeft gericht op Still. De Engelse club zoekt een nieuwe trainer na het ontslag van Tony Mowbray en denkt daarvoor aan onder meer Still.

De club staat momenteel op een negende plek in The Championship, wat niet goed genoeg is voor het bestuur. Het nam afscheid van Mowbray en denkt met Still de perfecte vervanger gevonden te hebben. Onze landgenoot, nog steeds maar 31 jaar oud, maakte indruk bij Stade Reims en kan nu een nieuwe stap zetten.

Of Still ook afscheid zal nemen van Reims, is nog maar de vraag. Hij is momenteel bezig aan een uitstekend seizoen bij de club en staat met onder meer Joseph Okumu, Thibault De Smet, Thomas Foket en Junya Ito momenteel op een vijfde plek in de Ligue 1.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.