'Laat Raman maar vertrekken bij RSC Anderlecht, hij weegt te licht voor de basis'

'Laat Raman maar vertrekken bij RSC Anderlecht, hij weegt te licht voor de basis'

03-12-2023 12:48
14

RSC Anderlecht is sterk bezig aan het seizoen en lijkt ook mee te gaan dingen voor de prijzen. Voorin kan het rekenen op Kasper Dolberg en Luis Vazquez, terwijl ook Benito Raman nog op de loonlijst staat. Al vindt Marc Degryse dat de aanvaller moet vertrekken.

Raman werd afgelopen zomer al gelinkt aan een vertrek, maar bij Anderlecht vond men geen akkoord met onder andere STVV. Sindsdien komt de aanvaller amper nog aan de bak bij de Brusselaars. Voor Degryse is het dan ook duidelijk dat Raman moet vertrekken.

Volgens hem kan hij enkele Belgische ploegen ook nog diensten bewijzen. "Er zijn wel de nodige ploegen in België die een spits als Raman kunnen gebruiken. Anderlecht heeft Goto gehaald, dus laat hem maar vertrekken in januari", klinkt het in de podcast vier-nul.

Tegen RWDM en Westerlo mocht Raman zich echter nog eens tonen en liet hij enkele goede dingen zien. Toch denkt Degryse dat het beter is om afscheid te nemen van hem. "Hij weegt toch te licht voor een basisplaats. Daar moeten we eerlijk in zijn. Maar bij andere eersteklassers kan hij voor een grote meerwaarde zorgen", besluit Degryse.

Raman speelde dit seizoen zeven wedstrijden voor RSC Anderlecht. In totaal kwam de spits tot nu toe 86 keer uit voor paars-wit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.