Club Brugge met muzikale transfer, “Jan Breydel in vuur en vlam zetten”

Club Brugge met muzikale transfer, “Jan Breydel in vuur en vlam zetten”

22-11-2023 12:21 Laatste update: 12:29
12

Club Brugge heeft officieel een nieuwe DJ om de fans op te warmen voor de matchen in het Jan Breydelstadion. De 24-jarige Thibo Vanackere heeft een DJ-wedstrijd gewonnen bij Blauw-Zwart. De jury bestond uit Brandon Mechele, Kyriani Sabbe, Rik De Mil en oud-speler Peter Van der Heyden.

Vanackere, wiens DJ-naam DJ Vanathic is, vertelt over zijn ervaring als DJ. “Ik heb al opgetreden op diverse locaties, van jeugdbewegingen tot galabals, en zelfs op Rock Werchter”, citeert Het Belang van Limburg Vanackere.

Club Brugge deelt via de officiële kanalen wat de fans mogen verwachten van de DJ qua muziekstijl. ‘DJ Vanathic omschrijft z’n stijl als zeer gevarieerd met stevige beats à la Tomorrowland tot echte meezingers.’

Vanackere mag nu in de speciale Pepsi-booth de fans van Club Brugge gaan opwarmen voor iedere thuismatch. “Als fervente Club-supporter ben ik van plan om Jan Breydel voor elke wedstrijd in vuur en vlam te zetten”, aldus Vanackere.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.