Geraerts over succes van Union: SG Vind het redelijk oké, ga niet zeggen logisch

Geraerts over succes van Union: SG "Vind het redelijk oké, ga niet zeggen logisch"

07-11-2023 17:52
1

Karel Geraerts, de hoofdtrainer van Schalke 04, wordt gevraagd naar de prestaties van zijn vorige club Union SG. Geraerts presteerde meer dan degelijk bij Union, maar de club en de hoofdtrainer kwamen niet tot een nieuwe overeenkomst.

Geraerts wordt gevraagd of hij verrast is door het succes van Union. “Ja dat was verleden jaar ook in mijn geval, toen had ook niemand het verwacht. Dit jaar had ook niemand het verwacht. Dus ja, ik vind het redelijk oké, ik ga niet zeggen logisch, maar het verbaast me niet dat ze het dit jaar weer zo goed doen”, vertelt Geraerts voor de camera’s van DAZN.

Geraerts vindt dat Union goed met beide benen op de grond blijft, ondanks het succes. “En ze blijven ook met de voeten op de grond, zij beseffen ook, we zijn pas net in november. Het is nog een hele lange weg te gaan dit seizoen. Maar dat die start heel goed is, dat kan niemand ontkennen”, aldus Geraerts.

De hoofdtrainer van Schalke 04 wordt vervolgens gevraagd wat hij zijn oude club toewenst. Geraerts antwoordt kort en krachtig. “De titel.”