UPDATE: Makelaar brengt opheldering: Fellaini verlaat China, maar stopt niet

UPDATE: Makelaar brengt opheldering: "Fellaini verlaat China, maar stopt niet"

04-11-2023 09:08 Laatste update: 11:21
19

Marouane Fellaini stopt na het huidige seizoen met voetballen. Dat is wat de trainer van de voormalige Rode Duivel, Choi Kang-hee, meedeelde aan de staatspers in China. Fellaini voetbalt momenteel bij het Chinese Shandong Taishan.

De informatie over het stoppen van Fellaini werd vrijdag vrijgegeven door de coach van Shandong Taishan volgens Record. Shandong Taishan is de club waar de middenvelder sinds 2019 speelt. Daarvoor kwam Fellaini uit voor Shandong Luneng, Manchester United, Everton en Standard.

Marouane Fellaini zal aanstaande zaterdag worden gehuldigd door de club tijdens een uitgebreide receptie. Dat is tevens de laatste speelronde van de Chinese competitie.

Fellaini speelde in totaal 87 interlands voor de Rode Duivels en maakte 18 goals tijdens die interlands.

Update 4/11: Het ziet er dan toch niet naar uit dat Fellaini zijn schoenen definitief opbergt. Zijn makelaar heeft dat met klem ontkend in een reactie aan L'AvenirFellaini staat wel degelijk voor zijn laatste wedstrijden in het shirt van Shandong Luneng Taishan, maar hoopt vanaf januari blijkbaar toch gewoon op een andere club. "Marouane is nog in topvorm. Hij heeft geen fysieke klachten daags na zijn wedstrijden", spreekt de zaakwaarnemer de trainer van Fellaini enigszins tegen.