Antwerp – Porto bijzonder voor Defour, “Welkom van een Belgische Draak”

Antwerp – Porto bijzonder voor Defour, “Welkom van een Belgische Draak”

25-10-2023 16:40

Steven Defour, de hoofdtrainer van KV Mechelen, heeft een prachtige carrière gehad als speler. De verdedigende middenvelder kwam ook uit voor Royal Antwerp FC en FC Porto, de twee ploegen die elkaar gaan bestrijden in de groepsfase van de Champions League.

Voor Defour belooft het een bijzondere match te worden tussen Antwerp en Porto. Defour speelde tussen 2011 en 2014 bij FC Porto, hiermee wist hij twee keer kampioen van Portugal te worden. Uiteindelijk kwam Defour via RSC Anderlecht en FC Burnley bij Antwerp te recht. Vooral door blessureleed speelde Defour slechts twaalf wedstrijden bij Antwerp.

Defour had een Portugese boodschap voor de Porto-fans die in Antwerpen aanwezig zijn om de match tegen Antwerp op De Bosuil te bekijken. "Welkom aan alle supporters van Porto die naar Antwerpen komen. Het is heel fijn om hier zoveel fans van Porto te zien. Ik wens Porto alle succes, moge het beste team winnen", aldus Defour via de officiele kanalen van FC Porto.

Porto deelde de volgende woorden boven het warme welkom van Defour in Antwerpen. "Niets beter dan welkom geheten te worden door een Belgische Draak." De Draken is de bijnaam van FC Porto.