HSV-uitblinker Van der Brempt wil Tedesco overtuigen: Een grote droom

HSV-uitblinker Van der Brempt wil Tedesco overtuigen: "Een grote droom"

05-10-2023 22:24
3

De Rode Duivels komen binnenkort weer in actie waardoor Domenico Tedesco zijn selectie binnenkort bekend moet maken. Het wordt vooral uitkijken wie er in de verdediging van de Rode Duivels zal zitten. Is Ignace Van der Brempt een optie?

In de voorbij confrontaties deed Tedesco op de rechtsachter nog een beroep op Timothy Castagne en Hugo Siquet, terwijl Thomas Meunier al maanden amper in actie komt bij Borussia Dortmund. Tedesco zal dus keuzes moeten maken en kan mogelijk ook kiezen voor Van der Brempt.

De 21-jarige rechtsachter wordt dit seizoen door RB Salzburg verhuurd aan de Duitse tweedeklasser Hamburger SV, waar hij een vaste waarde is geworden en ook al flink wat indruk wist te maken. Van der Brempt hoopt dan ook dat hij zich in de kijker heeft kunnen spelen van Tedesco.

"De Rode Duivels zijn een grote droom", zegt Van der Brempt in BILD. "Als ik bij de U21 elke wedstrijd speel, dan kan ik mezelf tonen en dichter bij mijn doel komen. Ik vind het geweldig om voor de Jonge Duivels te spelen. Ik heb er veel vrienden en houd van het team. En zo doe ik ook extra ervaring op", klinkt het.