'Bliksem slaat in voor Lokonga (ex-Anderlecht), maandenlang in de lappenmand'

'Bliksem slaat in voor Lokonga (ex-Anderlecht), maandenlang in de lappenmand'

27-09-2023 14:10 Laatste update: 14:18
7

Albert Sambi Lokonga is voor meerdere maanden uitgeschakeld. Dat is een klap voor de 23-jarige Belg, die net aan zijn avontuur bij Premier League-promovendus Luton Town was begonnen.

De middenvelder, die twee jaar geleden van RSC Anderlecht naar Arsenal vertrok, is dit Premier League-seizoen uitgeleend aan Luton Town. De start van het nieuwe avontuur van Lokonga was echter van korte duur; na slechts twee wedstrijden staat hij aan de zijlijn met een ernstige hamstringblessure.

'Ik dacht dat het mijn tijd was om te genieten van dit prachtige spel genaamd voetbal en hard te werken om mijn teamgenoten te helpen ons doel als team te bereiken...', vermeldde Lokonga zelf op Instagram.

'Helaas kwam een blessure alles vertragen. Ik zal me concentreren op mijn herstel en het team ondersteunen gedurende die tijd. Tot over een paar maanden', zo gaf de middenvelder meteen de verwachte duur van zijn herstel aan.

Voor Lokonga was dit niet zijn eerste huuravontuur. In de tweede helft van het vorige seizoen speelde hij op huurbasis voor Crystal Palace.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door #AS48 (@sambilokonga48)