Carrasco over transfer naar Saoedi-Arabië: “Iedereen is nieuwsgierig”

Carrasco over transfer naar Saoedi-Arabië: “Iedereen is nieuwsgierig”

06-09-2023 19:35

Yannick Carrasco, de Rode Duivel is aangesloten bij de rest van de selectie van bondscoach Domenico Tedesco. Carrasco is gevraagd naar zijn transfer naar Saoedi-Arabië. Carrasco maakt de overstap van Atlético Madrid naar Al Shabab.

Carrasco sloot later aan bij de Rode Duivels omdat hij zijn transfer naar Saudi-Arabië nog moest afronden. De Rode Duivel werd gevraagd naar zijn transfer tijdens de opening van een Red Court in zijn thuisstad Vilvoorde. "Het moment gaat nog wel komen om over Saudi-Arabië te spreken", citeert Sporza Carrasco.

De 30-jarige Carrasco wilde nog niet uitvoerig reageren op zijn overstap. De linksbuiten vond dat de volledige aandacht naar het Red Court moest gaan. "We zijn vandaag hier om over het Red Court te praten. Iedereen is nieuwsgierig, maar een uitleg zal later komen", meldde Carrasco.

Carrasco werd vervolgens gevraagd of hij ooit nog terugkomt naar Europa of België. “Ik sta open voor elk avontuur, we zullen zien waar mijn toekomst ligt”, besloot de Rode Duivel.