Atlético verrast na aankondiging Carrasco: ‘Documenten waren nog niet in orde’

Atlético verrast na aankondiging Carrasco: ‘Documenten waren nog niet in orde’

06-09-2023 10:13

Hoewel niemand eraan twijfelde dat Carrasco volgend seizoen in Arabië zou spelen na het tekenen van een driejarig contract bij Al Shabab, zorgde zijn presentatie op maandag voor nogal wat verbazing. Atlético Madrid kondigde de transfer dan ook pas op dinsdag aan. 

Al Shabab zat even op hete kolen. De Saoedische club kondigde de transfer reeds aan op maandag, maar toen waren nog niet alle documenten ondertekend. De ontbinding van het contract van de Rode Duivel werd pas na 22.00 uur op dinsdag ondertekend.

Hoewel de transfer niet helemaal in gevaar was, zou het niet de eerste zijn geweest die op het laatste moment werd afgebroken. Daarom werd de aankondiging uitgesteld tot dinsdag. Uiteindelijk bereikten de clubs een overeenkomst van zo’n 15 miljoen euro. Dat schrijft Marca

De Belg arriveerde in de zomer van 2015 bij Atlético en speelde in totaal 266 officiële wedstrijden in acht seizoenen. Hij deelde bij Atletico 35 assists uit en maakte 47 doelpunten. Zijn loopbaan bij Atlético werd echter even onderbroken door zijn passage in China.