'Coach na slechts vijf wedstrijden al ontslagen bij nieuwe club Carrasco'

'Coach na slechts vijf wedstrijden al ontslagen bij nieuwe club Carrasco'

04-09-2023 23:25
1

Marcel Keizer is ontslagen bij Al Shabab. Dat meldt Voetbal International. De Nederlandse trainer was pas een ruime maand in dienst bij de club uit Saudi-Arabië. Al Shabab is overigens de nieuwe club van Rode Duivel Yannick Carrasco.

Het nieuws wordt nog niet bevestigd door Al Shabab, dat op 27 juli van dit jaar officieel in zee ging met Keizer. De voormalig Ajax-trainer zette bij de Saudische club zijn handtekening onder een contract voor één seizoen. Na slechts vijf speelronden in de Saudi Pro League is de samenwerking al voorbij. 

Al Shabab staat met twee punten uit de laatste vijf wedstrijden gedeeld laatste in de competitie. Vorige week werd er nog kansloos verloren van het Al Nassr van sterspeler Cristiano Ronaldo. Na de thuisnederlaag tegen Khaleej van afgelopen zaterdag (1-3) was het duidelijk voor het clubbestuur. 

Keizer kan zodoende op zoek naar een nieuwe club. De 54-jarige oefenmeester was in het verleden werkzaam bij Telstar, FC Emmen, SC Cambuur, Jong Ajax en Ajax. Later stond hij nog voor de groep bij Sporting Portugal en Al Jazira.