Sandra over transfer van Club Brugge naar Excelsior: Ze vinden me goed passen

Sandra over transfer van Club Brugge naar Excelsior: ""Ze vinden me goed passen"

22-08-2023 12:13
5

Cisse Sandra kreeg te horen dat hij dit seizoen niet moet rekenen op veel speelminuten onder Ronny Deila. De negentienjarige middenvelder trekt dan ook voor één seizoen richting Excelsior Rotterdam. Dat heeft Club Brugge op dinsdag bevestigd.  

Het jonge talent van Club Brugge hoopt in de Eredivisie ervaring op te doen. Sandra speelt ondertussen al sinds de winter van 2021 in de eerste ploeg van CLub Brugge en leek afgelopen seizoen toch een handvol kansen te krijgen. De jonge middenvelder heeft al 25 officiële duels op de teller staan en speelde verder ook al in de Champions League voor Blauw-Zwart. 

Sandra vertelt op de website van Excelsior dat hij afgelopen zaterdag richting Rotterdam trok om er de partij tegen Ajax bij te wonen. De jonge middenvelder was meteen onder de indruk. "Ik heb daar een heel positief gevoel aan overgehouden", lezen we op de website. "Ik zag veel kwaliteit, toch tegen een tegenstander als Ajax. Mooi dat ze het resultaat hebben vastgehouden, al werd het naar het einde toe fysiek iets lastiger. Ik was ook blij met de sfeer die in het stadion hing. Echt een gezellige en familiare sfeer. Ik kijk ernaar uit om hier zelf te spelen."

Sandra geeft verder mee dat hij ook al positieve gesprekken heeft gehad met de trainer. Marinus Dijhuizen vertelde Sandra over de speelstijl die ze hanteren en hoe de jongeling in het plaatje zou passen. "Ze vinden mij daar goed bij passen en daardoor was ik snel overtuigd. De wedstrijd tegen Ajax versterkte het goede gevoel over de club. Gevoel is voor mij belangrijk."