'Enorme klap' voor Timber: Arsenal en Arteta gaan mogelijk transfermarkt op

'Enorme klap' voor Timber: Arsenal en Arteta gaan mogelijk transfermarkt op

17-08-2023 13:28
3

Arsenal gaat mogelijk de transfermarkt op na de blessure van Jurriën Timber. De van Ajax overgekomen verdediger heeft een zware knieblessure opgelopen en komt op z'n vroegst in het voorjaar weer in actie.

Mikel Arteta noemt de blessure van Timber een 'enorme klap'. "Zeker voor hem, omdat hij pas net hier is", aldus de Arsenal-manager bij een persmoment. "We hebben hem met duidelijke bedoelingen naar Arsenal gehaald en zijn bijdrage aan het team was evident, maar zijn seizoen zit er vrijwel zeker op. Nu moeten wij anticiperen."

Met 'anticiperen' impliceert Arteta dat Arsenal naar de transfermarkt kijkt voor een eventuele vervanger. "Of we op dit moment genoeg opties hebben in de verdediging? Nou, we zagen deze blessure natuurlijk niet aankomen. Het is zaak om te beoordelen wat de opties zijn..."

In de wandelgangen wordt Bayern München-verdediger Benjamin Pavard al genoemd. Hij kan net als Timber op meerdere posities in de verdediging uit de voeten. Ook Manchester United en Internazionale hebben interesse in Pavard.