Donnarumma was doodsbang: 'Ergste gevoel dat je kunt voorstellen'

Donnarumma was doodsbang: 'Ergste gevoel dat je kunt voorstellen'

22-07-2023 20:40
7

Gianluigi Donnarumma is van de ergste schrik bekomen, maar de Italiaan en zijn verloofde maakten in de nacht van donderdag op vrijdag angstige momenten door. De Paris Saint-Germain-doelman vertelt nu over de brute overval in hun woning in Parijs.

Donnarumma en zijn verloofde werden vastgebonden, uitgekleed en mishandeld. De daders maakten voor bijna een half miljoen euro buit. "Ik denk dat het het ergste gevoel is dat je kunt voorstellen", zegt hij tegen Libero. "Plots om drie uur 's nachts mensen in je huis vinden... Ik was vastgebonden en Alessia moest alles afgeven wat we hadden. Ik kan niet te veel in detail treden, want het onderzoek loopt nog."

Donnarumma beaamt dat ze doodsangsten uitstonden. "De angst was groot. Ik was hulpeloos doordat ik werd vastgebonden, ik kon niets doen. Ik spreek ook niet zo goed Frans, dus het was moeilijk om aan die mensen uit te leggen waar ze onze spullen konden vinden. Alessia is nog steeds erg bang. Het waren echt spannende momenten, we hadden diepe angst. Ik voelde vooral angst dat ze haar iets aan zouden kunnen doen."

Door de overval moesten Donnarumma en zijn verloofde tijdelijk hun woning verlaten vanwege het onderzoek. "We verbleven tijdelijk in een hotel."