Drukke dag voor Arsenal: twee nieuwe spelers worden vrijdag gekeurd'

Drukke dag voor Arsenal: twee nieuwe spelers worden vrijdag gekeurd'

06-07-2023 22:11

Volgens Fabrizio Romano wordt het vrijdag een drukke dag voor de medische afdeling van Arsenal. Niet alleen Jurriën Timber, maar ook Declan Rice wordt vrijdag bij de club gekeurd voor hun transfer. Van laatstgenoemde worden de documenten rond een transfer in de komende uren getekend.

Voor Rice gaat Arsenal een bedrag betalen dat het clubrecord zal verpulveren. The Gunners maken een som van om en nabij de 123 miljoen euro over naar zijn huidige club West Ham United. In de komende 24 uur zal de komst van Rice officieel worden gemaakt door zijn nieuwe werkgever Arsenal. De nummer twee van afgelopen Premier League-seizoen wist eerder al Kai Havertz aan zich te binden.

Ook Timber wordt vrijdag medisch gekeurd door Arsenal. De verdediger is inmiddels in Londen en gaat daar een contract tot 2028 tekenen. Na de medische keuring van de Ajax-speler lijkt het ook niet lang meer wachten op de officiële aankondiging. Of Arsenal zich nog verder gaat roeren op de transfermarkt is onbekend. Granit Xhaka trok donderdag wel de deur achter zich dicht bij de Londenaren, maar met Rice en Havertz heeft de club al twee versterkingen op het middenveld.