'En nog één: Ronaldo krijgt bij Al Nassr gezelschap van Champions League-finalist'

'En nog één: Ronaldo krijgt bij Al Nassr gezelschap van Champions League-finalist'

29-06-2023 22:26
1

Marcelo Brozovic wordt de volgende speler die naar Saudi-Arabië vertrekt. Dat meldt Fabrizio Romano. De Kroatische ploegmakker van Romelu Lukaku hield de boot lange tijd af, maar inmiddels heeft hij een akkoord bereikt met Al Nassr.

Al Nassr diende al meerdere biedingen in bij zijn club Internazionale, maar nu is Brozovic ook zelf akkoord. Hij zal vrijdag zijn medische keuring ondergaan in Saudi-Arabië en tekent een contract tot 2026. Brozovic zou flink wat eisen hebben gesteld aan een avontuur in het Midden-Oosten, maar daar ging Al Nassr uiteindelijk mee akkoord. Internazionale ontvangt 23 miljoen euro aan transfergeld en de Kroaat gaat zelf honderd miljoen euro verdienen in zijn drie jaar.

Brozovic kende een zeer succesvol seizoen in dienst van Internazionale. Zo speelde hij de Champions League-finale en mocht hij ook nog eens de eindstrijd van de Nations League spelen met Kroatië. FC Barcelona zou ook interesse hebben gehad in de verdedigende middenvelder, maar hij kiest dus voor een lucratief avontuur in Saudi-Arabië. De presentatie moet deze week nog volgen.