Trossard voor CL-finale: Denk dat City op dit moment niet te kloppen is

Trossard voor CL-finale: "Denk dat City op dit moment niet te kloppen is"

10-06-2023 18:36 Laatste update: 19:03

Rode Duivel Leandro Trossard blikt vooruit op de Champions League finale tussen Romelu Lukaku met Internazionale en Kevin De Bruyne met Manchester City. Trossard ziet in Manchester City een ontzettend zware kluif voor Internazionale, maar de Rode Duivel weet dat een finale een wedstrijd op zich is.

Trossard is zich zeer bewust van de kwaliteit van Manchester City. Het was ook Manchester City dat uiteindelijk Arsenal FC nog inhaalde in de spannende titelrace in de Premier League. “Ik denk niet dat City op dit moment te kloppen is, natuurlijk weet je het nooit, het is een finale, maar ik denk toch dat City het nipt gaat winnen”, deelt Trossard aan Het Laatste Nieuws.

Trossard wordt ook gevraagd of hij De Bruyne of Lukaku nog heeft gesproken en of hij een voorkeur heeft wie de beker omhoog mag houden? “Ik denk niet dat zij op dit moment veel van de buitenwereld willen horen, ze zijn volledig gefocust op een beker die zij beide willen winnen. We zullen zien, mogen de beste winnen vanavond”, besluit een onpartijdige Trossard.

De Bruyne en Lukaku gaan een week na de Champions League finale alweer twee wedstrijden aan voor de EK-kwalificatie tegen Oostenrijk en Estland. Trossard zit niet bij de selectie van de Rode Duivels. Volgens Tedesco is Trossard niet inzetbaar. “Hij ondergaat een operatie maar die is niet voetbalgerelateerd”, citeerde Het Nieuwsblad bondscoach Domenico Tedesco eerder deze week.