'Feyenoord behoudt interesse in landskampioen Stengs (Antwerp)'

'Feyenoord behoudt interesse in landskampioen Stengs (Antwerp)'

06-06-2023 14:52 Laatste update: 14:54
4

Feyenoord heeft nog steeds een oogje op Calvin Stengs, zo meldt het lokale Nice-Matin. Vorige zomer hengelde de Nederlandse landskampioen al naar de vleugelaanvaller, die door OGC Nice verhuurd is aan Royal Antwerp. Volgens 1908 zit de vork iets genuanceerder in de steel.

Stengs kroonde zich afgelopen weekend tot kampioen van België, maar is nog altijd eigendom van Nice. Volgens Nice-Matin heeft Feyenoord opnieuw een oogje op het opleidingsproduct van AZ. Vorig seizoen werd Stengs ook gelinkt aan de ploeg van Arne Slot, maar van een transfer kwam het niet.

Volgens 1908 is er vanuit de technische staf inderdaad 'enigszins' belangstelling voor Stengs, maar van een transfer lijkt het niet te komen. Voor Feyenoord is het geen noodzaak om de buitenspeler te halen, terwijl hij bij Nice een vorstelijk salaris opstrijkt. Het is wel mogelijk dat de Oranje-international definitief naar België verhuist, maar technisch directeur Marc Overmars zal dan wel een transfersom op tafel moeten leggen. Zelf gaf Stengs al aan dat hij graag bij Royal Antwerp wil blijven.