Club Brugge en Feyenoord strijden om Vetlesen: ‘Noren willen 6,5 miljoen’

Club Brugge en Feyenoord strijden om Vetlesen: ‘Noren willen 6,5 miljoen’

01-06-2023 10:03 Laatste update: 10:36
27

Het wordt hoe dan ook een belangrijke zomer voor Club Brugge. Een nieuwe coach moet de club opnieuw naar de absolute top stuwen, maar ook nieuwe spelers moeten hun titelkandidaat nummer één maken. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge een mondeling akkoord bereikt met een van haar ‘toptargets’ deze zomer. 

‘Club heeft een akkoord met de Noorse middenvelder Hugo Vetlesen’, schrijft HLN. Er zouden echter ook kapers op de kust zijn, want volgens de krant zou ook Feyenoord een akkoord bereikt hebben met de Noor. Feyenoord kan Champions League voetbal garanderen. Club Brugge kan een landgenoot in Ronny Deila garanderen.

De jonge middenvelder is 23 jaar jong en speelt de pannen van het dak in de Noorse Eliteserien. Vetlesen scoorde vorig seizoen maar liefst zestien doelpunten voor Bodø/Glimt. Dat is overigens de club waar Union Saint-Gilloise Boniface ging halen.

Feyenoord zou eerder al eens een bod uitgebracht hebben op de Noorse sterspeler. Vorige seizoen, eind januari op deadline day, kwam Feyenoord aankloppen bij de Noorse club. Een bod van vijf miljoen euro werd toen geweigerd. ‘Vetlesen zag zijn droom ontnomen', schreven de Noorse kranten de volgende dag.

‘De Nederlandse landskampioen is evenwel nog steeds geïnteresseerd. Net als Club Brugge heeft ook Feyenoord een persoonlijk akkoord met Vetlesen. Bodø hoopt zo'n 6,5 miljoen euro te vangen voor de talentvolle middenvelder’, lezen we verder in HLN.