La Gazetta: 'Pioli zet deur op een kier voor uitleenbeurt van 'flop' De Ketelaere'

La Gazetta: 'Pioli zet deur op een kier voor uitleenbeurt van 'flop' De Ketelaere'

23 mei - 10:00
4

Het eerste seizoen van Charles De Ketelaere bij AC Milan is bijna afgelopen. Het werd niet het seizoen waarop de voormalige speler van Club Brugge had gehoopt. Volgens La Gazzetta dello Sport is de kans niet langer ondenkbaar dat Milan CDK volgend seizoen gaat verhuren.

De Italiaanse sportkrant wijdde dinsdag een groot stuk aan onze landgenoot. Veel positief valt er niet te lezen over De Ketelaere. Nadat hij voor circa 30 miljoen euro in de zomer overkwam van Club Brugge wacht De Ketelaere nog altijd op zijn eerste doelpunt in loondienst van Milan. La Gazetta neemt daarom het woord 'flop' in de mond om de aanvaller te beschrijven.

Glimlach verloren
'Ook tijdens het seizoenseinde kwam De Ketelaere niet tot bloei', concludeert men in Italië. 'De Ketelaere heeft zijn glimlach verloren. Voor AC Milan was hij een belangrijke investering, maar de club is nu nog altijd niet zeker van Champions League-deelname en dat komt ook door hem.'

De voorbije weken en maanden kreeg De Ketelaere de nodige steun van het bestuur van AC Milan. Ook trainer Stefano Pioli bleef de Rode Duivel steunen en kansen geven. De Ketelaere speelde maar liefst mee in 31 duels in de Serie A. 9 keer verscheen onze landgenoot in de basis in de Italiaanse Eerste Klaase.

Mogelijke verhuurperiode De Ketelaere
Volgens La Gazetta twijfelt Pioli momenteel over een verhuurperiode, maar zet de trainer van Milan almaar meer de deur op een kier voor een tijdelijk vertrek van CDK. Monza toont alvast interesse in de Rode Duivel. Na het seizoen gaan alle partijen rond de tafel zitten om te kijken wat het beste is voor de loopbaan van De Ketelaere. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie