Alderweireld na Antwerp-Club Brugge: “Gaan genieten van deze driepunter”

Alderweireld na Antwerp-Club Brugge: “Gaan genieten van deze driepunter”

14-05-2023 16:46
2

Toby Alderweireld, de aanvoerder van Royal Antwerp FC, kan zijn geluk niet op na de bloedstollende comeback tegen Club Brugge. De aanvoerder reageert zeer content na de spannende wedstrijd in een kolkende Bosuil.

Alderweireld is zich zeer bewust van het belang van de overwinning. Alderweireld geeft dan ook aan dat zijn ploeg gaat genieten van de overwinning.  “We gaan genieten van deze driepunter en dan de blik richten op volgende week”, citeert Het Laatste Nieuws Alderweireld.

Alderweireld zag ook dat Antwerp erg veel moeite had met Club Brugge. De aanvoerder zag dat het maar niet lukte om grip te krijgen op de wedstrijd. Het helpt natuurlijk niet als je na een minuut al 0-1 achter staat, maar we zijn rustig gebleven. We hebben mentaal een sterke groep. We weten dat we genoeg kansen kunnen creëren, ook al spelen we niet de beste wedstrijd”, besluit Alderweireld.

Op de vraag of de selectie nu rustig achteroverleunend naar Union SG – KRC Genk gaat kijken, antwoordde Alderweireld dat de selectie nu vooral gaat genieten van de overwinning. Door de overwinning blijft Antwerp aan kop in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League.