Union SG en Teuma willen rug rechten: “Hebben we altijd kunnen tonen”

Union SG en Teuma willen rug rechten: “Hebben we altijd kunnen tonen”

05-05-2023 23:45
5

Union SG wil na de nederlaag tegen Royal Antwerp FC de rug rechten tegen Club Brugge. Aanvoerder Teddy Teuma wil weer het mes tussen de tanden zien bij de spleersgroep.

Teuma vindt het onterecht dat Union in vraag wordt gesteld. “Het is elke keer hetzelfde, net zoals vorig seizoen. Als we wonnen, stelden ze ons voor ons onbespeelbaar. Maar zodra we een match verloren, leek dat ‘het einde’ of we hoorden dat Union op een gegeven moment zijn tanden gaat breken.”

De aanvoerder hoopt dat de Brusselse club opnieuw kan opstaan. “Maar we hebben altijd kunnen tonen dat we weer rechtstaan. Ik hoop dat we ook nu weer rechtstaan. We staan niet voor niets in de Champions’ Play-Offs”, citeert Het Laatste Nieuws.

Volgens Teuma verdient Union het om voor de titel spelen. “Ik ga geen nieuw voetbal of een nieuwe ploeg uitvinden. We moeten alleen onze eigen teamgeest terugvinden, het collectief dat al twee jaar lang grootse dingen heeft gezien en verdient om voor de titel te spelen. We moeten beseffen hoeveel spelers ervan zouden dromen in onze situatie te zijn en te kunnen vechten voor een titel.”