Neymar hint met opvallende uitspraak op transfer: 'Ik kom snel terug'

Neymar hint met opvallende uitspraak op transfer: 'Ik kom snel terug'

21-04-2023 11:31

Brazilië is in rep en roer: Neymar heeft in de nacht van donderdag op vrijdag tegen een groep journalisten gezegd terug te keren bij Santos. De superster van Paris Saint-Germain laat in het midden wanneer hij een rentree in zijn vaderland wil maken.

Neymar herstelt in Brazilië van een blessure en zat op de tribune bij het Copa Sudamericana-duel tussen Santos en het Chileense Audax Italiano (0-0). Bij het verlaten van het stadion werd de 31-jarige aanvaller aangesproken door Braziliaanse journalisten. Neymar had een boodschap voor de Santos-aanhang. "Op een dag ben ik terug. Ik kom snel terug...", wordt hij geciteerd door Globo.

"Het is geweldig om terug te komen naar huis", doelt Neymar op zijn aanwezigheid bij de wedstrijd. "Ik voel me hier zo thuis en ik ben zo blij om na tien jaar hier terug te zijn." De Braziliaan is blij met het ontvangst van de Santos-fans. "Het is de club die mij en mijn familie alles heeft gegeven, die deuren voor me heeft geopend en mij aan de wereld heeft laten zien."