Kompany naar Spurs?: ‘Zeker wanneer Burnley niet genoeg kan betalen’

Kompany naar Spurs?: ‘Zeker wanneer Burnley niet genoeg kan betalen’

13-04-2023 12:14
23

Vincent Kompany schittert terug in Engeland. De voormalige trainer van RSC Anderlecht is ondertussen al zeker van promotie naar de Premier League met Burnley. Volgens de Britse tabloids kan Kompany rekenen op interesse van Tottenham. 

De Spurs zijn op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek van Antonio Conte. Zoals dat dan gaat worden er veel namen genoemd als mogelijke vervangers van de Italiaan en door de uitstekende prestaties van Burnley prijkt Kompany ook in dat lijstje. 

Conte en Spurs gingen uit elkaar na een publieke uithaal naar de club. Het leek wel een smeekbede van Conte om te mogen vertrekken. De situatie was niet meer houdbaar en Spurs en Conte gingen dus uit elkaar. Assistent Cristian Stellini nam het roer over. De club is echter niet gehaast om een vervanger te vinden en hoopt het deze keer helemaal juist te hebben. 

In Het Laatste Nieuws lezen we dat de Britse tabloids een aantal namen opperen. Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino, Luis Enrique en Christophe Galtier zouden mogelijkheden zijn die Spurs in de gaten houden. Ook Kompany hoort dus bij dat lijstje. ‘Zeker wanneer Burnley financieel tekortschiet', schrijft HLN.