Terugkeer Vanheusden naar Standard? “Als ze bellen, zal ik altijd luisteren”

Terugkeer Vanheusden naar Standard? “Als ze bellen, zal ik altijd luisteren”

12-04-2023 08:00 Laatste update: 10:03
4

Zinho Vanheusden speelt momenteel op huurbasis bij AZ, maar staat nog steeds onder contract bij Internazionale. De verdediger zijn hart ligt echter bij Standard Luik.

In een gesprek met Het Nieuwsblad laat Vanheusden zich uit over zijn toekomst. “Ik ben mijn opties aan het afwegen, maar ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt. Het sportieve gaat wel primeren boven het financiële, dat is wel zeker. Samen met mijn makelaar en Inter zal ik kijken welke clubs geïnteresseerd zijn.”

Standard was in januari al geïnteresseerd in een terugkeer van Vanheusden. “Standard is Standard. Een club die altijd speciaal zal blijven voor mij. Als Standard belt, zal ik altijd luisteren. We zullen zien of ze in de zomer nog geïnteresseerd zijn. Ik ben er zeker van dat ik ooit nog voor Standard ga spelen. Honderd procent dus. Echt waar. Als ze me willen natuurlijk hé.

De liefde voor de Rouches is groot. “Mijn liefde voor die club zal nooit verdwijnen. Vergelijk het met een vrouw. Je eerste echte liefde vergeet je nooit. Mijn band met Standard zal dus altijd speciaal blijven."