Mechele (Club Brugge) merkt verschil De Mil en Parker op: Duidelijkheid

Mechele (Club Brugge) merkt verschil De Mil en Parker op: "Duidelijkheid"

09-04-2023 13:12
5

Club Brugge haalde vrijdag een belangrijke driepunter binnen. De ploeg van Rik De Mil heeft nog steeds zicht op een plek in de top vier, maar moet hopen op puntenverlies bij KAA Gent. Na het ontslag van Scott Parker loopt het ondertussen wel al iets beter bij de regerende landskampioen. 

Brandon Mechele geeft aan in een interview op de site van Club Brugge dat De Mil toch iets extra brengt in de groep. “Er wordt duidelijk gecommuniceerd binnen de groep, van de staf naar de spelers toe. Dat misten we een beetje, die duidelijkheid”, geeft Mechele aan in het interview. “Je ziet dat het veel kan doen, het is alleen maar goed voor ons. Voor ons volgen er nu twee finales en de volgende is Westerlo.”

“We gaan ons klaarmaken hiervoor en volle bak gaan. Na die zes op zes is er vertrouwen, iedereen is er klaar voor. De concurrentie is groot, iedereen houdt elkaar scherp”, gaat de centrale verdediger verder. Er volgen nog een aantal cruciale duels en Club Brugge ziet op het juiste moment een aantal spelers terugkeren uit blessures. 

“Skov Olsen is terug uit blessure, Meijer is niet meer ziek. De jonge spelers hebben kwaliteiten, want anders zouden ze geen speelkansen krijgen. Ze zorgen voor een bepaalde gretigheid in de ploeg, het is een goede mix tussen jong en ervaring.”