'Anderlecht en Club Brugge tonen beide interesse in talentvolle spits Vipotnik'

'Anderlecht en Club Brugge tonen beide interesse in talentvolle spits Vipotnik'

05-04-2023 10:40 Laatste update: 10:46
19

RSC Anderlecht en Club Brugge tonen interesse in de Sloveense spits Žan Vipotnik. De talentvolle spits staat momenteel onder contract bij NK Maribor. De pas 21-jarige Vipotnik speelde ook al twee interlands mee met Slovenië en wist hierin eenmaal te scoren.

Anderlecht en Club Brugge hengelen naar Vipotnik valt te lezen bij Sloveense Nogomania . De 21-jarige spits is echter één van de uitblinkers bij zijn club NK Maribor, dat maar liefst vier tot vijf miljoen euro vraagt voor de spits.

Naast de Belgische interesse heeft ook één Nederlandse club interesse getoond. Feyenoord zit ook achter Vipotnik aan, alle drie de ploegen worden gezien als serieuze kandidaten, ook omdat het prijskaartje betaalbaar wordt geacht voor Anderlecht, Club Brugge en Feyenoord. Ook worden de Jupiler Pro League en de Eredivisie gezien als een ideale tussenstap om uiteindelijk bij de grootste competities uit te komen.

Vipotnik overbrugt tot nog toe aardige statistieken namens Maribor. In dit seizoen speelde Vipotnik dertig wedstrijden namens Maribor waarin hij twintig keer wist te scoren. Ook leverde de spits één assist af.