'Vraagprijs vastgesteld door Chelsea: middenvelder Mount levert mega-bedrag op'

'Vraagprijs vastgesteld door Chelsea: middenvelder Mount levert mega-bedrag op'

31 maart - 11:11
4

Chelsea stelt de vraagprijs voor middenvelder Mason Mount vast op 70 miljoen pond. De middenvelder heeft een contract dat in 2024 afloopt, maar moet nu voorsorteren op een mogelijke overstap in de zomer, volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic. 

Mount wil Chelsea in eerste instantie niet verlaten, maar geniet alsnog de interesse van topclubs als Liverpool, Bayern München en Juventus. The Blues proberen het contract van de Engelsman te verlengen, maar houden ook rekening met een mogelijk vertrek in de aankomende zomer. Op deze manier zou Mount nog wat geld kunnen opleveren voor Chelsea. De club uit Londen vraagt naar verluidt 70 miljoen pond (79,4 miljoen euro) voor de creatieve middenvelder.

Eigenaar Todd Boehly en Behdad Eghbali hebben gesprekken gevoerd met de vader van Mount, wat nog niet tot een doorbraak leidde. De Chelsea-speler wil niet settelen voor een langetermijncontract bij de club en zei eerder al nee tegen een aanbod betreft een verlaagd salaris. Een nieuwe verbintenis tussen Chelsea en Mount lijkt met de dag verder uit het zicht te raken. De aanvallende middenvelder wordt gewaardeerd door de supporters en werd de afgelopen jaren twee keer tot speler van het jaar benoemd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s