'Fiorentina stuurde scout om KRC Genk-goudhaantje El Khannouss te bekijken'

'Fiorentina stuurde scout om KRC Genk-goudhaantje El Khannouss te bekijken'

30-03-2023 18:32
20

Met Bilal El Khannouss heeft KRC Genk een absoluut goudhaantje in huis, dat mag dromen van een mooie carrière. Genk hoopt de Marokkaanse international ook nog minstens een seizoen te kunnen houden, al is de interesse inmiddels bijzonder groot geworden.

Eerder raakte al bekend dat Manchester City en Napoli interesse tonen in El Khannouss, terwijl daar inmiddels nog een club is bij gekomen. Zo weet men bij Corriere dello Sport dat Fiorentina een scout naar de wedstrijd tussen Marokko en Brazilië heeft gestuurd om onder meer El Khannouss aan het werk te zien.

In die wedstrijd was de middenvelder van Genk ook één van de uitblinkers en was hij goed voor een assist in de gewonnen wedstrijd van Marokko tegen Brazilië. Het heeft Fiorentina ook overtuigd van zijn kwaliteiten, al wordt een transfer moeilijk.

Genk wil El Khannouss namelijk helemaal niet laten gaan en verlengde zijn contract recent nog tot medio 2027. Inmiddels wordt zijn marktwaarde ook geschat op elf miljoen euro, al wil Genk een veelvoud daarvan voor de achttienjarige middenvelder.