Nog meer slecht nieuws voor RSC Anderlecht, ‘spits Slimani valt uit met blessure’

Nog meer slecht nieuws voor RSC Anderlecht, ‘spits Slimani valt uit met blessure’

21 maart - 20:58 Laatste update: 21:21
19

RSC Anderlecht heeft er een nieuwe tegenvaller bij, Islam Slimani heeft het Algerijnse nationale team verlaten met een blessure. Het is nog onduidelijk hoe lang de spits van Anderlecht niet inzetbaar is.  

Na het heftige blessurenieuws van Yari Verschaeren krijgt Anderlecht nog meer slecht nieuws. Slimani die het tot nog toe heel aardig doet in de spits van Anderlecht heeft een blessure opgelopen. Slimani werd tijdens de competitiewedstrijd tegen OH Leuven al uit voorzorg naar de kant gehaald en kan nu niet verder bij het Algerijnse nationale elftal. Er wordt ervan uitgegaan dat Slimani een kleine drie weken niet inzetbaar is, maar Anderlecht heeft dit nog niet bevestigd, meldt Het Laatste Nieuws.

Slimani speelt sinds de afgelopen wintermercato voor Anderlecht, de overgang van de Algerijnse spits zorgde voor de nodige twijfel, maar hij heeft zijn waarde snel bewezen. De spits scoorde al zes keer in zeven wedstrijden in de Jupiler Pro League. Anderlecht zal er nu alles aan doen om de spits zo snel mogelijk te laten herstellen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie