'Eden Hazard komt met boodschap voor fans van de Rode Duivels'

'Eden Hazard komt met boodschap voor fans van de Rode Duivels'

13-03-2023 09:00
2

Op 7 december kondigde Eden Hazard aan afscheid te nemen van de nationale ploeg. In een interview met Vincent Langendries van RTBF vanuit Madrid, sprak Hazard de fans met vertrouwen toe over de ontwikkeling van het Belgische nationale elftal van de toekomst.

''Mijn boodschap is om altijd de Rode Duivels te blijven steunen. We hadden een supergeneratie, heel langzaam het zal beginnen uit te sterven''. vertelde Hazard aan Langendries van RTBF

''En ook al zijn er ingewikkelde momenten, want het is mogelijk dat we het de komende 2-3 jaar niet meteen kunnen doen om in dit team te blijven geloven'', zei Hazard, die fans oproept om geduld te hebben voor de ontwikkeling van het team.

''We hebben een geweldig voetballand, we groeien heel langzaam, we zullen waarschijnlijk nooit Brazilië of Frankrijk zijn, maar we hebben talent'', aldus een hoopvolle Hazard die veel aanstormend talent voor de Rode Duivels op de velden ziet.

Hazard speelde maar liefst 126 matchen voor de Rode Duivels. Tijdens die duels kwam de linksbuiten 33 keer tot scoren. Hazard kan zich sinds het afscheid van de Rode Duivels volledig richten op Real Madrid. Op woensdag speelt club van Hazard, Real Madrid, tegen Liverpool in het tweede duel van de achtste finales van de Champions League.