Beetje opluchting bij KRC Genk: “Geen kruisbandblessure voor Arokodare”

Beetje opluchting bij KRC Genk: “Geen kruisbandblessure voor Arokodare”

26 februari - 10:00
11

KRC Genk verzekerde zich zaterdag van een ticket voor Play-Off 1. De leider zag tegen KV Oostende (3-0) wel Tolu Arokodare uitvallen. Het zou evenwel niet gaan om een kruisbandblessure.

De match in de Cegeka Arena was nog niet goed begonnen of Arokodare greep na een pass naar zijn been. De aanvaller kon niet anders dan vervangen worden. Samatta kwam in de ploeg. De eerste vrees was dat Arokodare een kruisbandblessure had opgelopen. Zo'n blessure zou de spits een paar weken of maanden aan de kant houden.

Na de match kwam Wouter Vrancken met goed nieuws op de proppen. "De eerste testen na de match lijken bemoedigend, omdat ze een kruisbandblessure lijken uit te sluiten", stelde de trainer in Het Belang van Limburg. De komende dagen moet blijken wat er dan wel aan de hand is met Arokodare. "Een precieze diagnose zal pas één van de volgende dagen kunnen gesteld worden."

Limburgse derby
KRC Genk komt pas weer in actie volgende week zondag. Dan staat in het Daio Wasabi Stayen de Limburgse derby tussen STVV en KRC Genk op het programma. STVV komt deze speeldag nog in actie. De Kanaries brengen een bezoekje aan Charleroi.