Wordt Lukaku opnieuw titularis bij Inter Milan?: “Ik ben er klaar voor”

Wordt Lukaku opnieuw titularis bij Inter Milan?: “Ik ben er klaar voor”

19-02-2023 18:43

Het is tot nog toe een moeizaam seizoen voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel zag het eerste deel van het seizoen ingepalmd worden door blessureleed. Zaterdag wist Lukaku opnieuw te scoren… Een deugddoend doelpunt. 

De spits van de Rode Duivels lijkt stilletjes aan terug op zijn niveau te geraken. "Fysiek ben ik nu op mijn best", verzekerde Lukaku op Inter TV. “Ik ben blij, want ik heb een paar wedstrijden gehad om weer in vorm te komen. Nu ben ik hier. We hebben het geweldig gedaan en nu moeten we doorgaan."

Ook zijn coach ziet vooruitgang in het spel van Lukaku. "Hij verbetert wedstrijd voor wedstrijd en in elke training", vertelde zijn coach Simone Inzaghi aan Sky Sports.” We hebben veel vertrouwen in hem en hij zet zich volledig in. Hij is fysiek heel goed, maar hij kan nog groeien en de wedstrijden zullen hem helpen zijn beste vorm te vinden."

Het is echter nog gissen of Lukaku terug titularis wordt in de ploeg van Inzaghi. De wedstrijd tegen Porto in de Champions League zal waarschijnlijk een antwoord geven op die vraag. Lukaku kruist zijn vingers. "Ik begrijp de coach ook, maar nu ben ik klaar om 90 minuten te spelen", aldus de Rode Duivel. “Het belangrijkste voor mij is dat ik de keuze heb," zei Simone Inzaghi.