Storck en Kortrijk klaar voor Anderlecht: “Het moment om ze te kloppen’’

Storck en Kortrijk klaar voor Anderlecht: “Het moment om ze te kloppen’’

17-02-2023 23:10
4

Aankomende zondag is RSC Anderlecht te gast bij KV Kortrijk met hoofdtrainer Bernd Storck. Kortrijk won vorige week verrassend van Standard en gelooft nu in een goed resultaat tegenover Anderlecht.

Hoofdtrainer Storck voorziet dat Kortrijk een groot voordeel heeft op Anderlecht. Zo heeft de selectie van Storck een stuk meer rust gehad dan Anderlecht. Toch denkt Storck dat Kortrijk voor een flinke uitdaging staat. “Anderlecht is uiteraard nog altijd de favoriet maar het is nu wel het moment om ze te kloppen’’, vertelde Storck aan Het Nieuwsblad.

Storck heeft zijn manschappen op scherp gezet na de knappe overwinning op Standard van vorige week. “Ik heb voor de match aan de groep gezegd dat we voor tien finales stonden. De eerste hebben we alvast knap gewonnen maar er volgen er nu nog negen’’, gaf de trainer aan.

Storck gelooft dat Kortrijk klaar is om een goede partij op de mat te leggen, zo keek hij tevreden naar zijn manschappen op het trainingsveld. “Er is deze week weer scherp getraind en mijn groep is klaar om de prestatie van vorige zondag in Luik nog eens herhalen’’, besloot hij.