Lamkel Zé speelde bijna voor Standard: “Antwerp eiste toen 500.000 euro voor me”

Lamkel Zé speelde bijna voor Standard: “Antwerp eiste toen 500.000 euro voor me”

11-02-2023 13:31
3

Didier Lamkel Zé kon afgelopen zomer voor Standard tekenen. Uiteindelijk tekende de vleugelspeler bij KV Kortrijk. De Kameroener getuigt over de gesprekken met de club uit Luik en waarom de deal uiteindelijk niet doorging. 

Voor zijn komst naar KV Kortrijk tekende de voormalige speler van Antwerp bijna voor Standard. "Afgelopen zomer was ik in onderhandelingen met Standard”, getuigt Lamkel Zé. “Dat ging uiteindelijk niet door, want Antwerp eiste 500.000 euro.” Standard vond het te veel geld voor iemand die nog maar een jaar contract had. 

Ondanks het aandringen van de speler om de prijs te verlagen, kwam de deal niet tot stand. De vleugelspeler wilde daarom in Europa blijven met het oog op het WK en alleen Kortrijk toonde interesse.

Een WK dat de eenmalige international uiteindelijk niet speelde. "Ik was teleurgesteld omdat ik in de voorselectie zat. Ik hoopte echt in Qatar te zijn. Het was de keuze van Rigobert Song, de coach. Hij denkt dat er betere spelers dan ik in het nationale team zitten. Ik weet dat ik beter ben.”