UPDATE: 'Hautekiet kan Club NXT verlaten voor langdurig contract bij Standard'

UPDATE: 'Hautekiet kan Club NXT verlaten voor langdurig contract bij Standard'

25 januari - 10:30 Laatste update: 27 januari - 10:30
37

De transferwindow is nog maar even geopend. Standard is druk in de weer met in- en uitgaande transfers. De Rouches onderhandelen ook met Club Brugge en wel over de jonge verdediger Ibe Hautekiet (20). Ook zijn andere talenten in het vizier. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Hautekiet, aanvoerder van Club NXT, staat in de concrete belangstelling van Standard. Club Brugge en Standard onderhandelen momenteel over een definitieve transfer van de centrale verdediger.

Hautekiet is echter niet het enige jonge talent dat in de belangstelling staat. Zo wil Standard het middenveld ook voorzien van jonge frisse kracht met aanvallende middenvelder Aguibou Camara (21). Het zou gaan om huur van de De Guineese international, die momenteel in het shirt speelt van Olympiakos Piraeus.

Ook binnenslands kijkt Standard verder naar talent en wel bij RSC Anderlecht. Enock Agyei (18) is in het vizier gekomen bij Standard, maar wel voor de komende zomer in plaats van tijdens de huidige transferwindow.

Hautekiet kwam 11 partijen uit in de Challenger Pro League dit seizoen en maakte 2 treffers voor Club NXT. Het talent begon bij Zulte Waregem en werd in 2017 opgepikt door Club Brugge.

Update: Voor Hautekiet ligt er bij Standard een contract van vier of vijf jaar klaar. Dat meldt La Dernière Heure. Verwacht wordt dat de transfer de komende dagen rond komt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s