'KV Kortrijk wil shoppen bij FC Bologna, Nederlander Kasius in het vizier'

'KV Kortrijk wil shoppen bij FC Bologna, Nederlander Kasius in het vizier'

24 januari - 15:02
2

KV Kortrijk overweegt Denso Kasius op huurbasis aan te trekken. De Nederlandse rechtsback komt dit seizoen mondjesmaat in actie voor Bologna, dat openstaat voor een tijdelijk vertrek.

Kasius begon ijzersterk bij Bologna, maar komt inmiddels wat minder aan spelen toe. De Serie A-club staat open voor een verhuur, maar niet voor een verkoop. Meerdere clubs hebben zich bij Bologna gemeld. Naast KV Kortrijk tonen volgens Italiaanse media ook Sporting Portugal, SPAL en Fulham interesse. Onduidelijk is wie op dit moment de beste papieren heeft, maar het zou in de slotdagen van de transferperiode zomaar van een transfer kunnen komen.

Bologna legde vorig jaar januari om en nabij de drie miljoen euro neer voor de Nederlandse rechtsachter, dat hem overnam van FC Utrecht. Die club verhuurde Kasius aan FC Volendam, waar hij hoge ogen gooide. Het contract van Kasius bij Bologna loopt nog door tot de zomer van 2025.

Bij KV Kortrijk moet Kasius de concurrentie aangaan met onder andere Nayel Mehssatou en Olesiy Sych. Die laatste is echter geblesseerd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie