Inter-coach blijft Lukaku steunen: “Hij is nog steeds erg belangrijk voor ons”

Inter-coach blijft Lukaku steunen: “Hij is nog steeds erg belangrijk voor ons”

11-01-2023 17:11
2

Romelu Lukaku's terugkeer naar Inter Milan is tot nog toe geen succes te noemen. De Rode Duivel was in het najaar drie maanden geblesseerd en heeft sinds het WK niet meer kunnen overtuigen. Hij was een sleutelfiguur in de overwinning van de Nerazzurri op Napoli, maar zijn optreden tegen Monza was een teleurstelling.

Lukaku kan echter nog steeds rekenen op de steun van zijn coach Simone Inzaghi. De Italiaanse tacticus had hem al verdedigd na zijn slechte wedstrijd in Monza, en dat was nog steeds het geval na de wedstrijd tegen Parma, die door de Inter met 2-1 werd gewonnen.

"Lukaku? Hij is nog steeds fundamenteel voor ons," zei Inzaghi aan het begin, "we moeten niet vergeten dat hij een blessure had waarmee hij worstelde. Zaterdag werd hij gehinderd door dit ontstekingsprobleem in zijn knie. Deze woensdag krijgt hij weer rust, en dan brengen we hem dag voor dag terug naar de top."

Volgens de Gazzetta dello Sport hangt zijn toekomst bij Internazionale wel aan een zijden draadje. Lukaku moet dus vrezen voor opnieuw een vertrek. Met 2 doelpunten en 1 assist in 7 wedstrijden is het palmares sinds zijn terugkeer bij de Nerazzurri nogal mager.