Kums hoopt op contractverlenging bij Gent: “Als het van mij afhangt, blijf ik”

Kums hoopt op contractverlenging bij Gent: “Als het van mij afhangt, blijf ik”

07-01-2023 12:29
7

Sven Kums ziet zijn contract bij KAA Gent aflopen in juni van dit jaar. De middenvelder van Gent lijkt toch te azen op een verlengd verblijf bij de Buffalo’s. Dat vertelt hij op de persconferentie in aanloop van de partij tegen Antwerp. 

De voormalige Gouden Schoen heeft al een aantal jaren op de teller staan maar voelt zich toch nog steeds prima. Ook Hein Vanhaezebrouck lijkt hem nog steeds het vertrouwen te schenken. En terecht, want Kums speelt opnieuw een goed seizoen bij de Buffalo’s. Hij hoopt dit ook volgend seizoen te mogen tonen bij Gent. 

“Als het van mij afhangt, wil ik bij AA Gent blijven. Voor mij zou het perfect zijn als ik hier kan blijven. Natuurlijk moet er dan gesproken worden. Dat is nog niet gebeurd”, getuigt Kums. “Dat is het standpunt van de club. Het is niet aan mij om dat te begrijpen. Hoe sneller ik zekerheid heb, hoe beter voor mij. Maar ik ga ook geen overhaaste beslissingen nemen. Als speler wil je wel zekerheid en duidelijkheid”, besluit de middenvelder van Gent.